از جمله فعالیتهای اخیر این آکادمی میتوان به امتحان اجرای صحنهای مورخ دوم اردیبهشت ماه ۹۵ با هدف کسب تجربه، پیشرفت و ایجاد انگیزهی حرکت با حضور برخی مدرسین آکادمی به عنوان ناظرین کیفی اجرا آقایان: میثم ملکی، کاوش سهرابیان، میثم صادق، حسین قنبری، علی، ایمان و اشکان پویانیا و تعدادی از هنرجویان منتخب رشتههای مختلف از جمله: پیانو و کیبورد، ویولن، گیتار، تار و سهتار، سنتور و نی اشاره کرد.
آلبوم ارکسترال “چشم انتظار” اثری از خانواده پویانیا (علی، ایمان و اشکان) با اجرای نوازندگان و گروه کُر ارکستر سمفونیک که در بردارنده موسیقی فولکلوریک و ملی اقوام لر و ترک ایرانیست، اکنون توسط شرکت ایرانسل به شکل موزیک پیشواز در دسترس همه مشترکین ایرانسل در سراسر کشور قرار گرفت.
برای این منظور کافیست کدهای ارایه شده را به شماره 7575 ارسال کنید
رونمایی از آلبوم ارکسترال ”چشم انتظار” با حضور مسئولین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، جمعی از پیشکسوتان و هنرمندان عرصه موسیقی کشور در اختتامیه جشنواره موسیقی تهران در تاریخ ۹۳/۱۲/۶ برگزار شد.
به گزارش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران:
آلبوم چشم انتظار کاری از علی، ایمان و اشکان پویانیا در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره موسیقی استان تهران رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران ، در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره موسیقی استان تهران که با حضور مسئولین استان و هنرمندانی چون هوشنگ ظریف، تقی ضرابی و ایرج نعیمایی برگزار شد از آلبوم ” چشم انتظار” به خوانندگی علی پویانیا و آهنگسازی و تنظیم ایمان و اشکان پویانیا به طور رسمی رونمایی شد.
بر اساس این گزارش آلبوم ”چشم انتظار” توسط نوازندگان ارکستر سمفونیک تهران اجرا و از سوی مؤسسه سروش و مرکز موسیقی صدا و سیما منتشر شده است. در این آلبوم برای اولین بار موسیقی لریِ بویراحمدی و ترکیِ قشقایی به صورت ارکسترال اجرا شده است و موسیقی این نواحی را از شکل تک صدایی به چند صدایی تبدیل نموده است که این کار را جمعی از اساتید موسیقی از جمله بزرگ لشگری، حسن ریاحی، محمد سریر، محمد بیگلری پور، داریوش پیرنیاکان، منوچهر صهبایی و … کتباً آن را تقدیر و تحسین نموده اند.
در این اثر هنرمندانی چون زنده یاد علیرضا خورشید فر، هادی آزرم، پویا خوش آهنگ، کریم قربانی، ناصر رحیمی، علیرضا شیبانی، حسین میرزایی، سینا علم، داود ورزیده و ده ها هنرمند دیگر هنرنمایی کرده اند.
بهمن بیگی علی پویانیا را عاشقی دیوانه نامیده است. دست خطی از بهمن بیگی داریم که نوشته” من عاشقان موسیقی را دوست می دارم و در میان آنان از همه عاشق تر و دیوانه تر را خیلی دوست می دارم. نام این عاشق دیوانه علی پویانیاست. جانم فدایش”.
علی پویانیا- به همراه دو فرزند هنرمندش، ایمان و اشکان، به خواسته و آرزوی ۷۰ سالهی بهمن بیگی که همانا علمی و قابلیت جهانی کردن موسیقی ایل بوده، جامهی عمل پوشانیدهاند.
این خانوادهی هنرمند، موسیقی ترکی قشقایی و لری بویراحمدی را به صورت سمفونیک ارکسترال در آورده و به آن قابلیت عرضه جهانی دادهاند.
بیهوده نیست که بهمن بیگی در وصف پویانیا چنین جملهای را قلمی کرده است.